Home » Χωρίς κατηγορία » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤ. 2015-2016

Τοπικός Καιρός

Σελίδες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤ. 2015-2016

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της νέας σχολικής χρονιάς, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο και να επιστρέψετε στο σχολείο υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση, εάν επιθυμείτε το παιδί σας να εγγραφεί στο ολοήμερο πρόγραμμα ή στην πρωινή ζώνη.

 

Προϋποθέσεις για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων :

 

Ο Προγραμματισμός λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, για το σχολικό έτος 2015-2016, θα γίνει με βάση την ισχύουσα νομοθεσία :

  • Η φοίτηση των μαθητών του Ολοήμερου Προγράμματος είναι υποχρεωτική.
  • Για τη λειτουργία της Πρωινής Προαιρετικής Ζώνης (07:00-08:00), ο ελάχιστος αριθμός εγγραφέντων/φοιτούντων μαθητών που απαιτείται είναι πέντε (5).
  • Τα τμήματα του Ολοήμερου Προγράμματος συγκροτούνται σύμφωνα με τη δηλωθείσα ώρα αποχώρησης των μαθητών, που αναγράφεται στη σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων κατά την εγγραφή τους.
  • Η δηλωθείσα ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης παραμένει η ίδια, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
  • Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, μπορεί να γίνεται μετά το τέλος κάθε διδακτικής ώρας (14.00, 14.40, 15.30), εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος ισχύει και παραμένει το ίδιο μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
  • Ο Υποδιευθυντής-Υπεύθυνος ή ο Υπεύθυνος του Ολοήμερου Προγράμματος παραμένει μέχρι τη λήξη του ωραρίου, ανεξάρτητα του αριθμού των φοιτούντων μαθητών.
  • Στη σύνταξη του Ωρολογίου Προγράμματος και στη στελέχωση, λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των Ολοήμερων Τμημάτων που θα λειτουργούν έως το τέλος του ωραρίου.
  • Μπορούν να επιλεγούν δύο (2) επιπλέον διδακτικά αντικείμενα, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του ολοήμερου σχολείου, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες  οι αντίστοιχες ειδικότητες εκπαιδευτικών.
Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων σας καλοσωρίζουν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Καλή περιήγηση!
loading..
www.highschooldiploma.us